Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > .NET Reverse Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-24-2011, 02:57 AM
steffest steffest is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 9
Default p-code Visual basic 6

I have a program in visual basic 6.

I view a p-code with Vb decompiler but i not make a changes.

How can i see a p-code in IDA, make a changes and then recompile?

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 11-27-2011, 01:23 PM
resac resac is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 41
Question VB-p Code

Please someone give tut to reverse this type of application.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-28-2011, 03:52 AM
robin1044 robin1044 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 189
Default

try WKTVBDE,
Reply With Quote
  #4  
Old 11-28-2011, 12:27 PM
resac resac is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 41
Default VB-p Code

thanks.. but i m not getting how to use it.. if have video tut please share here.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-05-2011, 10:42 PM
madior-3211 madior-3211 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 12
Default

No video tutorial, this tut should give you a good start.
http://sandsprite.com/CodeStuff/debug_p_code.html

Good luck.
Reply With Quote
  #6  
Old 12-05-2011, 11:00 PM
resac resac is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 41
Default

Thank You so much brother... Thanks alot.
Reply With Quote
  #7  
Old 12-05-2011, 11:16 PM
madior-3211 madior-3211 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 12
Default

You are welcome brother.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-06-2011, 04:21 AM
resac resac is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 41
Exclamation

but the problem is, in my application wen i press F5 no form will display, but if i debug it in olly then it will display expired screen, any solution???????
Reply With Quote
  #9  
Old 12-07-2011, 07:37 AM
markiv markiv is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 30
Default

yes, the problem will occur at that time,
to remove this problem:
1. you need to load all forms in the project
2. you need to set the startup routine (project file), set the initial form to load ur project.
__________________
Regards:
MarKiv :)
Reply With Quote
  #10  
Old 12-07-2011, 12:02 PM
resac resac is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 41
Question

Sorry,
I am new to this tool , how to set startup routine.. will you elaborate the procedure please..

thanks
Resac
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.